O nas

V osrčju slikovitih Goriških brd se nahaja turistični center Neblo, ki svojim gostom ponuja obisk igralnega salona, spanje v hotelu s tremi zvezdicami in kulinarične užitke v restavraciji Venko.

Na skrajnem zahodu Brd, lučaj od italijanske meje, se nahaja turistični center Neblo. V tihi briški dolini se skriva majhen biser, ki svojim gostom ponuja odmor od vsakdanjega vrveža, kulinarične užitke in tudi srečo.

Goste razvajamo s pestro mediteransko kulinarično ponudbo naše restavracije Venko, kjer lahko ob odličnem briškem vinu, uživate v prekrasnem pogledu na Brda in italijanski Collio. Ob koncu tedna pa se lahko zazibate ob ritmih žive glasbe in s tem vaši sprostitvi dodate piko na i.

Brda poleg bogate kulinarične in vinske ponudbe skrivajo še ogromno naravne in kulturne dediščine, ki jo velja raziskati. Vzemite si čas zase in prenočite v eni od 32 sob našega hotela s tremi zvezdicami. Sobe ponujajo vse kar gost na oddihu potrebuje: prostornost, udobnost, čistočo, klimatsko napravo, LCD televizor, mini bar,  telefon,  na razpolago je tudi brezplačna Wi-Fi povezava ter internet točko.

Na voljo imamo tudi sodobno opremljeno konferenčno dvorano, kjer lahko priredite seminarje, sestanke in razna poslovna srečanja. Z veseljem bomo poskrbeli za vse vaše želje in potrebe in vam pomagali pri organizaciji prireditve, uspešni izvedbi  in predstavitvi vaših projektov.

V okviru turističnega centra Neblo deluje tudi Igralni salon casino Venko, ki svojim gostom ponuja dvesto igralnih mest na najnovejših igralnih avtomatih in dveh elektronskih ruletah. Vsak večer se lahko zabavate ob  nagradni igri Bingo, ob koncu tedna pa na raznih nagradnih žrebanjih, kjer se lahko na poseben način zabavate v družbi ostalih gostov.

V igralnem salonu boste našli tudi bar, kjer si lahko privoščite odlično jutranjo kavico ali večerni aperitiv. Poskrbeli smo tudi za vaše razvade, v igralnem salonu boste namreč našli tudi udobno urejeno kadilnico in kopico LCD televizorjev, ki predvajajo vse najpomembnejše in najzanimivejše športne dogodke.

Vabimo vas, da se prepustite užitkom neokrnjene narave, dobri hrani in vrtincu zabave.

objekt4